ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Υποβρύχια

 Υποβρύχια: Πώς η Ελλάδα με την βοήθεια των Γάλλων μπορεί να αλλάξει επίπεδο τα ελληνικά υποβρύχια;

Πλέον, οι Γάλλοι έχουν κάνει άλματα στον τομέα των υποβρυχίων.

Διονύσης Αντωνέλλος 27/09/2024

Υποβρύχια: Πώς η Ελλάδα με την βοήθεια των Γάλλων μπορεί να αλλάξει επίπεδο τα ελληνικά υποβρύχια;

Τα ελληνικά 214 είναι από τα καλύτερα μη πυρηνικά υποβρύχια στον κόσμο, έχοντας αποτελέσει για χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Όμως πλέον, οι Γάλλοι έχουν κάνει άλματα στον τομέα των υποβρυχίων με τα Scorpene Evolved και τα Blacksword Barracuda ενώ τους ακολουθούν από κοντά και οι Νοτιοκορεάτες με τα KSS-III.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα των γαλλικών υποβρυχίων; Η μπαταρία τους η οποία επεκτείνει δραστικά την αυτονομία κατάδισης των υποβρυχίων.

Πρόκειται για νέες μπαταρίες οι οποίες έχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις τωρινές μπαταρίες των τεσσάρων ελληνικών 214 και του εκσυγχρονισμένου 209.

Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γερμανική TKMS μόλις ζήτησε από το Bundesmarine, το Γερμανικό Ναυτικό, να εξοπλίσει ένα από τα έξι υποβρύχια Type 212A σε υπηρεσία με τον γαλλικό τύπο μπαταρίας, για να ολοκληρώσει την ανάπτυξή του, να επιβεβαιώσει τη σωστή λειτουργία του συστήματος και έτσι να μπορέσει να ενσωματώσει με τα άλλα υποβρύχια που παράγονται από τον κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένου του CD Type 212 που προορίζεται για το Bundesmarine και το Νορβηγικό Ναυτικό, και προτάθηκε, με επιμονή, στο Βασιλικό Καναδικό Ναυτικό, σημειώνει το meta-defense.fr.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που οι Γερμανοί έχουν συνεργασία με τους Τούρκους για την παραγωγή έξι υποβρυχίων σαν τα ελληνικά 214, οι Γάλλοι δεν υπάρχει ούτε μία στο… εκατομμύριο να συνεργαστούν ποτέ με τους Τούρκους και να τους δώσουν γαλλική τεχνολογία, ακόμα και σε επίπεδο μπαταριών. 

https://www.geostratigika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια