ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Η Τουρκία διατηρεί τα επιτόκια σταθερά στο 50%

Η Τουρκία διατηρεί τα επιτόκια σταθερά στο 50% - Ανησυχία για τον πληθωρισμό

 Oι προσδοκίες για τον πληθωρισμό και η τιμολογιακή συμπεριφορά εξακολουθούν να αποτελούν κίνδυνο για τη διαδικασία αποπληθωρισμού

Η Τουρκία διατηρεί τα επιτόκια σταθερά στο 50% - Ανησυχία για τον πληθωρισμό

Για έβδομο συνεχόμενο μήνα, η κεντρική τράπεζας της Τουρκίας διατηρεί αμετάβλητα επιτόκια στο 50%, δεδομένου ότι η υποκείμενη τάση του πληθωρισμού αυξήθηκε ελαφρώς τον Σεπτέμβριο.
«Οι δείκτες για το τρίτο τρίμηνο δείχνουν ότι η εγχώρια ζήτηση συνεχίζει να επιβραδύνεται, προσεγγίζοντας αποπληθωριστικά επίπεδα. Ενώ ο δομικός πληθωρισμός αγαθών παραμένει χαμηλός, η βελτίωση του πληθωρισμού υπηρεσιών αναμένεται να επέλθει το τελευταίο τρίμηνο.
Ωστόσο, η αβεβαιότητα όσον αφορά τον ρυθμό βελτίωσης του πληθωρισμού έχει αυξηθεί υπό το φως των εισερχόμενων στοιχείων.
Η Επιτροπή σημείωσε ότι οι προσδοκίες για τον πληθωρισμό και η τιμολογιακή συμπεριφορά εξακολουθούν να αποτελούν κίνδυνο για τη διαδικασία αποπληθωρισμού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η τράπεζα συνέχισε λέγοντας ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τον πληθωρισμό, προσθέτοντας ότι οι όποιες μελλοντικές αποφάσεις νομισματικής πολιτικής θα βασίζονται στα εισερχόμενα δεδομένα.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια