ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

«Όλοι οι αστυνομικοί λένε πως ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε…»

 

Σταύρος Μπαλάσκας για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ – «Όλοι οι αστυνομικοί λένε πως ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε…»

09.09.2024

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ που αφορούν τους ένστολους.

Με στοχευμένα μέτρα για συγκεκριμένες ομάδες ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης.

Με ορίζοντα την Ελλάδα του 2027 όταν όπως επανέλαβε θα γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το σχέδιο της κυβέρνησης και τον οδικό χάρτη για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και τη σύγκλιση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε ήταν η αύξηση κατά 20% της αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης των ένστολων (Ένοπλες Δυνάμεις, Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική).

Σε αυτό μέτρο αναφέρθηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Δεν ξέρω αν πρέπει κάποιον να κλάψει ή να γελάσει. Όλοι οι αστυνομικοί λένε πως ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να έχει έναν σύμβουλο, να του λέει ‘μην το κάνεις αυτό. Μη δώσεις αύξηση 3 ευρώ στον νυχτερινό’ . Έχουν βγει όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας και ‘χτυπάνε’ πολύ άγρια με την ανακοίνωσή τους. ‘Δεν τα θέλουμε, δώστα κάπου που τα χρειάζονται’ διότι η νυχτερινή εργασία των αστυνομικών που είναι και η πιο επικίνδυνη, είναι από 21.00-06.00 το πρωί. Και σου δίνει μία τυρόπιτα. Μην το κάνεις αυτό. Η αύξηση είναι περίπου 3 ευρώ το 8ωρο. Αυτό εκνεύρισε πάρα πολύ».

 

https://www.megatv.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια