ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Ουαλία: Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι αλλά...

Ουαλία: Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι αλλά... άπλωσε ρούχα και σφουγγάρισε το πάτωμα - Δεν έκλεψε τίποτα 

Ουαλία: Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι αλλά... άπλωσε ρούχα και σφουγγάρισε το πάτωμα - Δεν έκλεψε τίποτα

Ο δράστης τακτοποίησε και τα ψώνια αλλά και μαγείρεψε

Gwent Police μέσω Daily Mail

Ένας διαρρήκτης φυλακίστηκε επειδή εισέβαλε στο σπίτι μιας γυναίκας και άπλωσε τα ρούχα της, τακτοποίησε τα ψώνια της και άδειασε τον κάδο ανακύκλωσης.

Ο 36χρονος Damian Wojnilowicz καταδικάστηκε σε 22 μήνες φυλάκιση για την ασυνήθιστη διάρρηξη στο Monmouthshire της Ουαλίας, όπου επίσης σφουγγάρισε το πάτωμα και άφησε έξω γλυκά και κρασί.

Σύμφωνα με το Daily Mail, το θύμα δήλωσε ότι φοβήθηκε πολύ για να μείνει στο σπίτι της, αφού επέστρεψε από τη δουλειά της στις 16 Ιουλίου και διαπίστωσε ότι ένας εισβολέας είχε μετακινήσει τα πράγματά της.

Ο Wojnilowicz άφησε επίσης ένα σημείωμα που έλεγε: «Μην ανησυχείς, να είσαι ευτυχισμένη, να τρως και να ξύνεσαι».

Κατά την ακρόαση της ποινής στο Δικαστήριο του Στέμματος του Κάρντιφ την Πέμπτη ακούστηκε ότι οι ταΐστρες πουλιών στον κήπο είχαν επίσης ξαναγεμίσει και οι γλάστρες με τα φυτά είχαν μετακινηθεί.

Στο εσωτερικό του σπιτιού, ένα ζευγάρι παπούτσια είχε αφαιρεθεί από τη συσκευασία του, η οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκε στον κάδο ανακύκλωσης.

Η εισαγγελέας Alice Sykes είπε ότι ένα γεύμα είχε μαγειρευτεί στη κουζίνα χρησιμοποιώντας αντικείμενα από το ντουλάπι της.

https://www.newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια