ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

«Έφυγε» ο πρώην Δήμαρχος Μακρακώμης Μιλτιάδης Ριζάκης

 


Με βαθιά συγκίνηση και απέραντη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Μιλτιάδη Ριζάκη, έναν άνθρωπο που σημάδεψε με το έργο και το ήθος του την πορεία της Μακρακώμης. 
 
Η θητεία του ως δήμαρχος για 24 ολόκληρα χρόνια, αλλά και ως Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρακώμης, υπήρξε παραδειγματική και το αποτύπωμά του θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία του τόπου μας. 
Για περισσότερα από δύο δεκαετίες, υπηρέτησε την τοπική κοινωνία με αφοσίωση, εντιμότητα και αγάπη, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας.
 
Ο Μιλτιάδης Ριζάκης δεν ήταν απλώς ένας δήμαρχος. Ήταν ένας ηγέτης με όραμα, που κατάφερε να φέρει σημαντικές αλλαγές και να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών. 
 
Πάντοτε κοντά στους συνδημότες του, έδινε λύσεις στα προβλήματα και διεκδικούσε ακούραστα ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας. 
 
Η προσφορά του ξεπερνά τις υλικές υποδομές, καθώς κατάφερε να εμπνεύσει και να ενώσει την τοπική κοινωνία με το παράδειγμά του.
 
Η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του είναι πλούσια και ανεκτίμητη. Για εμάς, αποτελεί πηγή έμπνευσης και οδηγό για το μέλλον. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. 
 
Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στις καρδιές μας και η απουσία του θα είναι αισθητή σε κάθε γωνιά της Μακρακώμης.
 
Καλό ταξίδι, Δήμαρχε. Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί εν ειρήνη.
 
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης
Γεώργιος Χαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια