ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Τα κουνούπια γίνονται θανατηφόρα.


Τα κουνούπια γίνονται θανατηφόρα.

nbcsandiego.com :Ένας υγιής 41χρονος άνδρας από το Νιου Χάμσαϊρ πέθανε αφού προσβλήθηκε από ανατολική εγκεφαλίτιδα των ίππων, έναν σπάνιο αλλά σοβαρό ιό που μεταδίδεται από τα κουνούπια.

Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την οικογένειά του ως Στίβεν Πέρι, βρέθηκε θετικός στον ιό γνωστό ως EEE ή triple E και νοσηλεύτηκε με σοβαρή ασθένεια του κεντρικού νευρικού συστήματος, δήλωσε την Τρίτη το Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Νιού Χάμσαϊρ.

Ο Perry ήταν κάτοικος του Hampstead, μιας πόλης στο νότιο New Hampshire περίπου 45 μίλια βόρεια της Βοστώνης.

Ο 41χρονος ήταν υγιής και δεν είχε υποκείμενα προβλήματα υγείας, είπε η οικογένειά του στο θυγατρικό του NBC Boston. Ωστόσο, η ασθένεια του Perry εξελίχθηκε γρήγορα και πήγε στο νοσοκομείο στις 12 Αυγούστου.

Ο Πέρι πέθανε μια εβδομάδα αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στις 19 Αυγούστου 2024, σύμφωνα με τη νεκρολογία του.

«Με βαριά καρδιά η οικογένεια αναγνωρίζει ότι ο Στίβεν άφησε αυτούς που αγαπούσε πολύ σύντομα αφού χτυπήθηκε από μια ξαφνική και σπάνια εγκεφαλική λοίμωξη», ανέφερε η νεκρολογία.

Ο Perry είχε προηγουμένως βρεθεί θετικός στην εγκεφαλίτιδα των ανατολικών ιπποειδών, μια σπάνια λοίμωξη που προκαλείται από έναν ιό που μεταδίδεται στους ανθρώπους μέσω του τσιμπήματος ενός μολυσμένου κουνουπιού, ανέφερε προηγουμένως το TODAY.com.

Σημείωση του Big The One Editor: Όπως υποδηλώνει το όνομα του ιού EEE (Eastern equine encephalitis), ο ιός προκαλεί ασθένεια στα άλογα. Μερικές φορές συμβαίνει σε μαζική κλίμακα – Ινδοί και καουμπόηδες έχουν υποφέρει από αυτό από το 1800 ή κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι παθαίνουν αυτή τη μόλυνση σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, επομένως ο ιός EEE δεν υπάρχει σε κανένα εγχειρίδιο για την ανθρώπινη ιατρική. Δεν υπάρχει καν στη ρωσόφωνη Wikipedia.

Και κάπως έτσι – ένας άνθρωπος πέθανε, άλλοι δύο πέθαιναν . Και στην ίδια πολιτεία, μια πολιτεία ειλικρινά μιλώντας, αρκετά μακριά από το Τέξας, όπου οι καουμπόηδες καταστράφηκαν από αυτή τη μόλυνση. Οι Αμερικανοί θεωρητικοί συνωμοσίας υποπτεύονται τροποποιημένα κουνούπια από τον Μπιλ Γκέιτς .

Δεν μπορούμε ούτε να διαψεύσουμε ούτε να επιβεβαιώσουμε για τον Bill. Εάν τα κουνούπια είναι από τον Bill, τότε πιθανότατα πετούν υπό τον έλεγχο των Windows, και εάν χρησιμοποιούν Windows, τότε δεν θα πετάξουν μακριά από την παγκόσμια διακοπή λειτουργίας του Ιουλίου. Ως εκ τούτου, ορισμένοι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι το πρόβλημα του κ. Perry είναι ότι εργάστηκε κάπου στην ιατρική – ως νοσοκόμος ή κάποιο άλλο προσωπικό του νοσοκομείου, κάτι που δεν διευκρινίζεται στις εφημερίδες.

Αυτή η ιδέα προτείνεται στους συνωμοσιολόγους, ειδικότερα, από μια άλλη θλιβερή ιστορία από το Netflix – ένας σαραντάχρονος ηθοποιός και σταρ του κινηματογράφου πέθανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην παραλία . Και αν ήταν κάποιος από το πλήθος ή ένας κατώτερος σχεδιαστής φωτισμού, τότε, φυσικά, αυτό δεν θα είχε αναφερθεί.

Με άλλα λόγια, η ιστορία είναι πολύ περίεργη, αλλά το συμπέρασμα από αυτήν είναι προφανές: στους περίεργους καιρούς μας, τα κουνούπια μοιάζουν να είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε τρομερά. Και η περίοδος ζευγαρώματος τους δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

https://www.triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια