ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Πούτιν: Τα άγνωστα παιδιά


Δύο μικρούς γιους έχει αποκτήσει ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με την πρώην γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα, τον Ιβάν και τον Βλαντίμιρ.

Μάλιστα τα ονόματα τους δίνονται για πρώτη φορά στην δημοσιότητα, μέσα από έρευνα του dossier – center.

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, ο πρώτος γιος, ο Ιβάν, γεννήθηκε το 2015, ενώ ο Βλαντίμιρ το 2019 και υπάρχουν φωτογραφίες τους αλλά οι δημοσιογράφοι δεν τις δείχνουν για λόγους δεοντολογίας.

Τα παιδιά ζουν σε προεδρικές κατοικίες, έχουν αλλαγμένα έγγραφα, ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ και γιοτ που συνδέονται με τον Πούτιν, υπό την προστασία της FSO (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας), δεν εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους!

Οι πληροφορίες του dossier-center προέρχονται από άτομο που, όπως ισχυρίζεται, εργάζεται στην κατοικία του Πούτιν.

«Ο ίδιος βλέπει πολύ συχνά τα παιδιά του προέδρου, αν και δεν μιλάει μαζί τους καθημερινά και δέχθηκε να μιλήσει υπό τον όρο της ανωνυμίας», αναφέρεται.

Ο ερευνητής του Μετώπου για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς (που είχε ιδρύσει ο Αλεξέι Ναβάλνι) Γκεόργκι Αλμπούροφ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του dossier-center, γράφοντας ότι ο ίδιος έκανε μια παρόμοια έρευνα, αλλά δεν πρόφτασε την δημοσιεύσει.

Και παλαιότερα είχε γραφτεί ότι ο Πούτιν με την Καμπάεβα έχουν παιδιά: Η ελβετική εφημερίδα SonntagsZeitung, σε δημοσίευμα της ισχυρίζονταν ότι ο Πούτιν απόκτησε το 2015 και το 2019 γιους, ένας από τους οποίους γεννήθηκε στην Ελβετία, ενώ είχε γράψει ότι το δεύτερο παιδί γεννήθηκε στην Μόσχα, υπό την επίβλεψη Ελβετού γιατρού. Το dossier-center, επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες.

 


Έφτιαξαν ειδικό σχολείο και παγοδρόμιο!

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Ιβάν και ο Βλαντιμίρ ζουν στις κατοικίες του Πούτιν, ενώ στο Βαλντάι δημιουργήθηκε ένα σχολείο ειδικά γι’ αυτά. Τα παιδιά έχουν γκουβερνάντες, ενώ οι δάσκαλοι του αναζητήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας του αγγλικού πρακτορείου English Nanny.

Μετά την εισβολή στην Ουκρανία, οι αρμόδιοι για την μόρφωση των παιδιών, άρχισαν να δείχνουν προτίμηση σε καθηγητές αγγλικών από τη Νότια Αφρική, την οποία οι ρωσικές αρχές θεωρούν «φιλική χώρα». Σύμφωνα με τους όρους απασχόλησης, οι εκπαιδευτικοί δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν την κατοικία, καθώς η αγγελία αναφέρει ότι η οικογένεια «ζει σε απομόνωση».

Το παιδαγωγικό προσωπικό δεν επικοινωνεί απευθείας με τους γονείς των παιδιών, αλλά παίρνει εντολές από τους συμβούλους της οικογενείας. Εκτός των άλλων, η ξαδέρφη της Αλίνα Καμπάγεβα, η Οξάνα Φέντινα, συνομιλεί με τις γκουβερνάντες και τις νταντάδες, εμφανιζόμενη ως η μητέρα των αγοριών.

Ο μεγαλύτερος γιος παίζει χόκεϊ – και μάλιστα μερικές φορές μαζί με τον πατέρα του – σε παγοδρόμιο που έχει κατασκευαστεί ειδικά γι’ αυτόν, ωστόσο η Αλίνα Καμπάεβα παρακολουθεί το παιχνίδι, από ένα θεωρείο που είναι καλυμμένο από αδιαφανές γυαλί! Επίσης ο Ιβάν, σύμφωνα με την έρευνα, συμμετέχει σε αγώνες γυμναστικής, ωστόσο δεν διευκρινίζεται πού γίνονται αυτοί οι αγώνες.

Οι συνομήλικοι και η μισθοδοσία μέσω… κλινικής

Με συνομήλικα παιδιά οι γιοι του Πούτιν συναναστρέφονται στις γιορτές και είναι κατά κανόνα παιδιά από τον άμεσο κύκλο της Αλίνα Καμπάγεβα.

Οι δάσκαλοι των γιων του Πούτιν, σύμφωνα με την έρευνα παίρνουν τον μισθό τους μέσω κλινικής του δικτύου MMC (My medical center), στην οποία νοσηλεύονταν οι μισθοφόροι της οργάνωσης Wagner που είχαν τραυματισθεί στην Συρία, τη Λιβύη και στον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και ο ιδρυτής της Wagner, Γιεβγκένι Πριγκόζιν.

Επίσης την κλινική αυτή χρησιμοποιούν πολλοί φίλοι και γνωστοί του Πούτιν…

Σύμβαση με την εν λόγω κλινική από το 2020 έχουν υπογράψει τουλάχιστον 10 ξένοι καθηγητές και είναι καταγεγραμμένοι ως μεταφραστές «αλλά ο καθένας του παίρνει πολύ περισσότερα, από αυτά που θα μπορούσε να ελπίζει ότι θα έπαιρνε ένας εξειδικευμένος γλωσσολόγος». Η έρευνα αναφέρει ότι μεταξύ των δασκάλων των παιδιών του Πούτιν, εκτός από Νοτιοαφρικανοί, υπήρξαν και Βρετανοί και Νεοζηλανδοί.

Πούτιν: Ποτέ δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια ότι έχει γιους!

Το Κρεμλίνο, πάντως, δεν έχει σχολιάσει την έρευνα. Ο Πούτιν ποτέ δεν παραδέχθηκε δημόσια ότι έχει γιους, ενώ μερικές φορές είπε ότι στην οικογένεια του υπάρχουν παιδιά με τα οποία συναναστρέφεται, πρόσφατα μάλιστα είχε πει ότι τα νεότερα μέλη της οικογένειας μαθαίνουν την κινεζική γλώσσα.

Επίσης ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει ποτέ παραδεχτεί δημοσίως ότι ζει με την Αλίνα Καμπάεβα, ενώ χώρισε την πρώτη του σύζυγο το 2013 από την οποία έχει δύο ενήλικες κόρες. Οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι πρόκειται για τη Μαρία Βοροντσόβα και την Κατερίνα Τίχονοβα, όμως ο ίδιος δεν το παραδέχτηκε δημοσίως, αλλά ούτε και αρνήθηκε ευθέως ότι είναι κόρες του.

 https://www.vradini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια