ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Θεωρείο: Το δίδυμο των εκλογών

θεωρείο-το-δίδυμο-των-εκλογών-562960321 

Θεωρείο: Το δίδυμο των εκλογών

Η αναβάθμιση του Θανάση Νέζη στο νέο Μαξίμου είναι βέβαιο πως θα «ρυμουλκήσει» ακόμη περισσότερο στα εκλογικά δρώμενα και τον επιστήθιο φίλο του Ελπιδοφόρο Παπανικολόπουλο, που επίσης ήταν στην ομάδα Μητσοτάκη από το 2004.

O Παπανικολόπουλος, που είναι ούτως ή άλλως μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα, ήταν παρών και στο Μοσχάτο, αφού σε όλες τις εκλογές που πήρε μέρος ο πρωθυπουργός ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, συνιστώντας ένα αδιάσπαστο δίδυμο με τον Νέζη.

Συσκέψεις με Γεραπετρίτη

Μετά τις παραιτήσεις των κ. Παπασταύρου και Μπρατάκου οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν συνεχείς, προς αναζήτηση της νέας δομής που θα υπάρξει στο νεοκλασικό. Σε πολλές από αυτές τις συσκέψεις ήταν παρών και ο Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς ο ΥΠΕΞ έχει περάσει τέσσερα χρόνια στο Μαξίμου και ξέρει τις ανάγκες που υπάρχουν. Συνεπώς ο πρωθυπουργός ήθελε να ακούσει τις απόψεις του. Στον Γεραπετρίτη, μάλιστα, «χρεώνεται» και η αναβάθμιση του Στέλιου Κουτνατζή, που αποκάλυψε πρώτη η «Κ», καθώς ο νέος γενικός γραμματέας υπήρξε από το 2019 προσωπική επιλογή του υπουργού Εξωτερικών.

Θυμήθηκαν την τρόικα

Το «παρών» σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας με θέμα «Επενδύσεις, Ερευνα και Καινοτομία», στην Τρίπολη, έδωσε ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης, Δημήτρης Δέμος, κατά τον χαιρετισμό του θυμήθηκε το πέρασμα του περιφερειάρχη από το Μαξίμου, επί κυβέρνησης Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον άνθρωπο που έσωσε τη φαρμακοβιομηχανία της χώρας», αφού είχε σημαίνοντα ρόλο κατά την περίοδο της δύσκολης δημοσιονομικής πολιτικής με «αντίπαλο» την τρόικα. Στην ίδια λογική ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης εκθείασε τον εποπτικό ρόλο που είχε τότε ο νυν περιφερειάρχης. «Είστε τυχεροί που είναι περιφερειάρχης ένας άνθρωπος που πάλεψε για την οικονομία της χώρας και γνωρίζει από επενδύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η έκπληξη

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ που επισκέφθηκε χθες την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για το θέμα των Τεμπών είχε μια έκπληξη. Δίπλα στον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Τσουκαλάς, ο οποίος μπορεί να είναι δικηγόρος –εργατολόγος συγκεκριμένα– αλλά δεν έχει άμεση εμπλοκή με το θέμα. Συνεπώς η επιλογή του Ανδρουλάκη να τον έχει μαζί του είχε τη σημειολογία πως ποντάρει πολλά στον 40χρονο νομικό.

 https://www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια