ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Προέδρος υπό προθεσμία ο Κασσελάκης

 

ΣΥΡΙΖΑ: Προέδρος υπό προθεσμία ο Κασσελάκης και με τη βούλα του συνεδρίου

26.02.2024

Το ερώτημα που πλανάται στο πολιτικό σκηνικό είναι ποια θα είναι η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βγαίνει από το συνέδριο διχασμένος.

Με διαφορετικές εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα και τον κίνδυνο μίας νέας εσωστρέφειας ορατό ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η όλη συζήτηση ξεκίνησε με την πρόταση Τσίπρα για εκ νέου εσωκομματικές εκλογές. Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφεραν πως είναι έτοιμοι – εάν γίνουν εκλογές – να διεκδικήσουν την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν «ηλεκτρισμένη» καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου με τα στελέχη να εκφράζουν ξεκάθαρα τις θέσεις τους. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποσαφηνιστεί πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση στο κόμμα με τις αλλαγές προσώπων να είναι πιθανές.

Φαίνεται πως ο μόνος «χαμένος» της υπόθεσης ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς δεν «του βγήκε» η κίνηση που ήθελε να κάνει και δεύτερον φαίνεται πως υπάρχει μία 4άδα, οι οποίοι «κινούν τα νήματα» στην βάση και στην ΚΕ με αποτέλεσμα να ελέγχουν το συνέδριο ή την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλα τα σενάρια ωστόσο έβαλε τέλος ο Σωκράτης Φάμελλος  ο οποίος ανέφερε πως δεν θα γίνουν εσωκομματικές εκλογές, ενώ απεσύρθη και η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη, σύμφωνα με τον προεδρεύοντα του συνεδρίου.

ΣΥΡΙΖΑ: «Κομμάτια και θρύψαλα» το κόμμα στον δρόμο για τις ευρωεκλογές


 
 
 
 

https://www.megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια