ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Χάος στις ΗΠΑ με τους μετανάστες και το νησί των πλουσίων

 

 

Χάος στις ΗΠΑ με τους μετανάστες και το νησί των πλουσίων

Οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες στέλνουν στο κοσμοπολίτικο νησί και καταφύγιο των Δημοκρατικών τους παράνομους μετανάστες!

Στο μεταξύ στις ΗΠΑ οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες έχουν αρχίσει να τρολάρουν άγρια τους Δημοκρατικούς στέλνοντας στο κοσμοπολίτικο νησί  Μάρθας Βίνεγιαρντ όπου βρίσκονται οι εξοχικές κατοικίες των ενοίκων του Λευκού Οίκου αλλά και της αμερικάνικης ελιτ, πούλμαν και αεροπλάνα με παράνομους μετανάστες για να τεστάρουν πόσο αγνά είναι τα αισθήματα των αριστερών Δημοκρατικών για πάσης φύσεως μειονότητες.

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατάφερε να βρει τις λέξεις και με τη βοήθεια του υποβολέα κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες την Πέμπτη να σταματήσουν να στέλνουν μετανάστες σε πόλεις και κοινότητες των Δημοκρατικών, χαρακτηρίζοντας τέτοιες ενέργειες «πολιτικές ακροβασίες» και «αντιαμερικανικές».

Migrants who arrived in Martha's Vineyard moved to Cape Cod - POLITICO

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο γκαλά του Ινστιτούτου Ισπανόφωνων του Κογκρέσου, ο Μπάιντεν κατηγόρησε τους Ρεπουμπλικάνους ότι «κάνουν πολιτική» και χρησιμοποιούν μετανάστες ως «στηρίγματα» αφού δεκάδες μετανάστες στάλθηκαν στο Μάρθας Βίνεγιαρντ στη Μασαχουσέτη και στην κατοικία της Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις στην Ουάσιγκτον.

Ο Μπάιντεν δεν κατονόμασε κανέναν Ρεπουμπλικανό κατά τη διάρκεια των σχολίων του, αν και ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις εισέπραξε τα εύσημα για τη μεταφορά μεταναστών στη Μασαχουσέτη την Τετάρτη και ο κυβερνήτης του Τέξας Κρεγκ Άμποτ, τα εύσημα για τη μεταφορά μεταναστών στην Ουάσιγκτον την Πέμπτη.

«Ο Λευκός Οίκος είναι γεμάτος από ένα μάτσο υποκριτών, με επικεφαλής τον αρχι-υποκριτή Πρόεδρο που σκόρπιζε παράνομους μετανάστες σε όλη τη χώρα και πολλές φορές μέσα στη νύχτα», απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του Άμποτ, Ρενέ Ίζ, σε δήλωση της στο Fox News Digital.

Ούτε ο Μπάιντεν ούτε ο Λευκός Οίκος έκαναν καμία αναφορά στο πώς οι Δημοκρατικοί ξεκίνησαν τη μεταφορά μεταναστών, στέλνοντάς τους από τις συνοριακές εγκαταστάσεις στέγασης μέσω πτήσεων στη μέση της νύχτας σε διάφορα μέρη της χώρας, την ώρα μάλιστα που εφαρμόζουν πολιτική ανοιχτών συνόρων.

«Οι φίλοι μας στην Ουάσινγκτον επιθυμούν να καταφθάνουν συνεχώς μετανάστες, χωρίς κανέναν έλεγχο, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αρκεί να βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους και τον περίγυρο τους. Αυτό σταματάει εδώ στη Φλόριντα, τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξουν και στην πράξη ότι δεν είναι ένα μάτσο υποκριτές, αλλά πραγματικοί φιλεύσπλαχνοι, όπως διατυμπανίζουν συνεχώς», τόνισε την Παρασκευή σε δήλωση του ο κυβερνήτης Ρον Ντε Σάντις.

Δεν υπάρχουν σχόλια