Υλικά

  • 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
  • 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 2 κ. σ. μουστάρδα
  • 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τον κιμά με το αυγό, το κρεμμύδι, το γάλα και τα ψίχουλα ψωμιού ή τριμμένη φρυγανιά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση, πλάστε σε ρολό και τοποθετήστε το σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί.
Βήμα 4
Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη, τη μουστάρδα και την κέτσαπ και περιχύστε το ρολό.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.