ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Ο Γκλέτσος ξηλώνει μπάρες "Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες"

Ο Γκλέτσος ξηλώνει μπάρες
"Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες"

"Η" Online 11/1 13:24

Από νωρίς σήμερα το πρωί βρίσκεται στα διόδια της Πελασγίας, Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος προκειμένου να ξηλώσει ξανά τις προστατευτικές μπάρες που επανατοποθετήθηκαν στα διόδια.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: «Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες».

Ο κ. Γκλέτσος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας, όταν χθες με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, δημιουργώντας παράπλευρο δρόμο, ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν.
Ωστόσο, οι μπάρες επανατοποθετήθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί από νωρίς σήμερα το πρωί νέα κινητοποίηση στην περιοχή. «Μας κοροϊδεύουν» σημειώνει ο κ. Γκλέτσος, επισημαίνοντας ότι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες επικαλούνται για τη διάνοιξη δρόμων την ανάγκη απαλλοτριώσεων αλλά και το υπέρογκο κόστος τους.

http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=1063463443627699468

Δεν υπάρχουν σχόλια