ambient-chillout-melodies-vol1

https://www.mixcloud.com/johntsip/ambient-chillout-melodies-vol1/

Εκτακτες ειδήσεις

Συνελήφθη ο ληστής 32 τραπεζών!

Συνελήφθη ο ληστής 32 τραπεζών!

 www.inews.gr

Συνελήφθη το μεσημέρι από την Ασφάλεια Αττικής στη Σαλαμίνα, ο ληστής που το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε γίνει ο εφιάλτης των τραπεζών. Μέσα σε οκτώ μήνες είχε ληστέψει μόνος 32 υποκαταστήματα τραπεζών στην Αττική και την επαρχία. 


Συνελήφθη το μεσημέρι από την Ασφάλεια Αττικής στη Σαλαμίνα, ο ληστής που το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε γίνει ο εφιάλτης των τραπεζών.

Μέσα σε οκτώ μήνες είχε ληστέψει μόνος
32 υποκαταστήματα τραπεζών στην Αττική και την επαρχία και είχε αρπάξει περίπου 200.000 ευρώ.

 

Συνελήφθη ο ληστής 32 τραπεζών!
Πρόκειται για έναν 44χρονο πρώην αντιπρόσωπο εταιρείας εισαγωγής μηχανημάτων κοπής μαρμάρων στην Αθήνα, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο πατέρας και ο αδελφός του οποίου είναι δικηγόροι.

Ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε για τις ληστείες αεροβόλο και για την διαφυγή του μετά τις ληστείες μία μοτοσικλέτα τύπου τσόπερ.

Από τις ληστείες αυτές, οι 27 είχαν διαπραχθεί σε υποκαταστήματα της πρωτεύουσας και οι υπόλοιπες στην επαρχία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος άρχισε τις ληστείες όταν έπεσε έξω η επιχείρησή του, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει αρκετά «φέσια», ακόμη και στο ταμείο εμπόρων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έφτασαν στα ίχνη του όταν κάμερα υποκαταστήματος τράπεζας την οποία είχε ληστέψει, τον κατέγραψε την ώρα που αποχωρούσε.

Άρχισε η αναζήτηση του και το μεσημέρι, λίγο μετά από ληστεία που είχε διαπράξει στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Σαλαμίνα τον συνέλαβαν και στην κατοχή βρήκαν το αεροβόλο πιστόλι με το οποίο διέπραττε τις ληστείες και τα χρήματα που είχε αρπάξει.

Όπως διαπιστώθηκε,ο συλληφθείς είχε διαπράξει 27 ληστείες υποκαταστημάτων τραπεζών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής,4 στο Λουτράκι Κορινθίας, 1 στη Σπάρτη και μία απόπειρα ληστείας σε τράπεζα στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για να διαφεύγει μετά τις ληστείες, ένα τζίπ και διάφορα ρούχα που χρησιμοποιούσε για να μεταμφιέζεται όταν έμπαινε στις τράπεζες για να αρπάξει τα χρήματα από τα ταμεία.

Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr
http://www.inews.gr/25/erchetai-i-karta-tou-politi.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια